Col·legi Sant Francesc

Història

 • 13 de setembre de 1971Naixement

  El Col·legi Sant Francesc naix l’any 1971 gràcies a la perseverança durant anys del seu fundador, el Pare Estanislau Maria de Guadassuar, de l’Ordre dels Caputxins. Era una necessitat social de la localitat, que els escolars de Guadassuar,en acabar l’educació primària als 12 anys, pogueren ampliar els seus estudis sense haver d’eixir de la localitat.

  Va ser un projecte que el Pare Estanislau va perseguir durant més de 20 anys, fins que en 1971 va poder fer-se realitat.

 • 07 d’octubre del 1973Inauguració

  Així, encara que el 13 de setembre de 1971 el col·legi ja va començar la seua tasca docent, la seua inauguració oficial va ser el 07 d’octubre del 1973, quan en el pati del Col·legi es va oficiar la santa missa cantada per la Coral Mestre Cuevas, on el Pare Estanislau va enaltir, en l’homilia, el lema del Col·legi “Ciència i Virtut”.
  Tot seguit, amb l’acompanyament de la banda Unió Musical Santa Cecília, es va estrenar, cantat per la Coral, l’himne del nostre Col·legi.

 • Frares Caputxins

  Després, amb la presència de les autoritats de la localitat i d’altres poblacions,dels frares Caputxins, ordre que va promoure la construcció del Col·legi, de l’arquitecte i dels constructors, el Pare Estanislao va tallar la cinta simbòlica i va procedir a beneir totes les aules del Col·legi.
  Com a cloenda a l’acte, el president de l’APA va descobrir el bust del Pare Estanislau, que encara perdura a l’entrada del nostre Col·legi.

Instal·lacions

Comunitat Educativa

AMPA

Servei d'AMPA

De dilluns a divendres de 09:05 a 09:20h

Correu electrònic

ampa@santfrancesc.es

RECEPCIÓ I SECRETARIA

Horari

De dilluns a divendres de 09:00 a 10:00h

Dilluns de 16:00 a 18:00h

Correu electrònic

recepcio@santfrancesc.es

secretaria@santfrancesc.es

ADMINISTRACIÓ

Horari

De dilluns a dijous de 09:00 a 9:55h

Correu electrònic

administracio@santfrancesc.es

DIRECCIÓ

Horari

De dilluns a divendres a les 09:00h

De dilluns a dijous de 17:00 a 18:00h

Només amb cita prèvia

Correu electrònic

direccio@santfrancesc.es

Reglament de Règim Intern

Vols estudiar al nostre col·legi? Contacta amb nosaltres.