Serveis

Serveis

Cuina

Cuina pròpia

L'alimentació és un aspecte molt important en el desenvolupament dels xiquets. En el nostre centre som conscients de com és d'important tindre una alimentació saludable i per això comptem amb una cuina pròpia on diàriament elaboren el menjar en les nostres instal.lacions.

Menú

Els menús estan confeccionats per un nutricionista especialitzat en nutrició infantil per tal de ser sans i equilibrats i cobrir totes les necessitats dels nutrients necessaris per a obtindre l'energia diària per al seu creixement i evitar dèficits i excesos.

Horari ampliat

Conscients de la dificultat de compatibilitzar la vida familiar amb la vida laboral, al col·legi oferim la possibilitat que els nostres alumnes amplien el seu horari en el centre. El servei s’ofereix tant als matins com a les vesprades.

Aula matinera

De dilluns a divendres de 07:30h a 09:00h

Jocs i tallers

De dilluns a divendres de 17:00h a 18:15h

Extraescolars

Els alumnes tenen la possibilitat de participar en una sèrie d’activitats extraescolars durant i després de la jornada escolar. Oferim diferents activitats relacionades amb esports, expressió musical, dansa o idiomes, entre d’altres. Facilitem solucions, tant en horari de migdia com en horari de vesprada, per fomentar el creixement dels nostres alumnes.

Ball modern

grup (3-6 anys) i grup (7-12 anys)

Robòtica

grup (1r i 2n primària) i grup (3r i 4t primària)

Anglés

Infantil, Primària i ESO

Escola de música

Autobús

El col·legi ofereix a tots els seus alumnes un servei de transport escolar. Per a garantir la seguretat i el confort dels nostres estudiants, el centre confia el servei de transport a l'empresa valenciana “Autocares Vicar”, amb una gran experiència en el sector.

L'autobús compta amb una monitora que garanteix que el trajecte siga el més agradable possible i aplica els mateixos criteris de convivència i respecte que en el col·legi.

Uniformes

El col·legi disposa d’una botiga on es poden adquirir els uniformes de l’escola, així com la roba esportiva, que són obligatòries per a tots els alumnes i altres articles de marxandatge.

Vols estudiar al nostre col·legi? Contacta amb nosaltres.