Educació Infantil

Educació Infantil 2n Cicle

Metodologia

Innovamat

Es tracta d’un mètode innovador per aprendre les matemàtiques on els nostres menuts aprenen conceptes matemàtics a través de la manipulació, observació i experimentació dintre d'un ambient lúdic basat en les inte.ligències múltiples.

Estimulació Primerenca Écora

És un conjunt d’exercicis, jocs i altres activitats que se’ls ofereix de manera repetitiva en els seus primers anys de vida, amb l'objectiu de desenvolupar al màxim les seues capacitats físiques, emocionals i socials. A més a més, tracta de detectar possibles dificultats en el futur del seu aprenentatge.

Projectes

El treball per projectes és una metodologia que ajuda als infants a pensar per ells mateixa, promovent així, el pensament crític, fomentant l'aprenentatge cooperatiu i la motivació per descobrir allò que estan investigant. I el més important, afavoreix un aprenentatge significatiu potenciant l'autonomia personal del xiquet/a.

Anglès

Al col·legi Sant Francesc oferim una ensenyança de l´anglés de qualitat. És per això, que apostem, des d´aquestes edats primerenques, per Cambridge com a base fonamental per començar a desenvolupar totes les destreses dels nostres menuts en aquest idioma.

Vols estudiar al nostre col·legi? Contacta amb nosaltres.