Oferta Educativa

Educació infantil 1r cicle

La primera etapa de la seva educació, i per tant una de les més importants. Comencen a construir la seva personalitat, la seva autoestima i a desenvolupar la seva intel·ligència.

Educació infantil 2n cicle

La primera etapa de la seva educació, i per tant una de les més importants. Comencen a construir la seva personalitat, la seva autoestima i a desenvolupar la seva intel·ligència.

Educació Primària

La segona etapa de la seva educació. Durant aquest període comencen a desemvolupar estratègies de pensament i desemvolupar les seues habilitats socials.

Educació Secundària

Aprenentatge continu per continuar amb el creixement intelectual, socia i ètic. En aquesta estapa es consoliden els coneiximents.

Projecte Educatiu

Identitat Cristiana

Amb el lema «Ciència i Virtut», construïm la nostra identitat pedagògica atenta a les necessitats de cadascú. Perquè permeta als nostres alumnes créixer en la veritat i la llibertat, a la vegada que, per la seua condició de membre actiu de la societat, el comprometa a viure amb voluntat decidida d’afavorir la justícia, el bé comú i la convivència pacífica prenent com a model el mestratge de Jesús de Natzaret.

Innovació

El món de l'empresa demanda,cada vegada més, professionals que siguen capaços de treballar tant individualment com en equip. Al nostre centre apostem per les metodologies més punteres que garanteixen un major grau d´eficàcia a l'hora d´adquirir els coneixements.

Projecte tecnològic

Apostem per una formació completa per al nostre alumnat, la qual cosa inclou necessàriament l’educació en l’aplicació i ús de les tecnologies.

Visió internacional

En un món cada vegada més globalitzat, el domini d´idiomes i, sobretot, de l’anglès és requisit indispensable per tal d’accedir a qualsevol lloc de treball. És per això, que estem a l´avantguarda en noves metodologies i recursos per tal que el nostre alumnat, en finalitzar el seu pas pel centre, tinga un nivell d’anglès òptim de cara a futures oportunitats professionals..

Col·legi Sant Francesc

El col·legi Sant Francesc és un centre concertat catòlic des d’infantil 1 any fins a 4t de l’ESO. Apostem per una ensenyança de qualitat, basada en una metodologia innovadora on es potencien les noves tecnologies i els idiomes dintre d’un entorn proper.

Serveis

Cuina

En el nostre centre som conscients de com és d'important tindre una alimentació saludable i per això comptem amb una cuina pròpia on diàriament elaboren el menjar en les nostres instal.lacions.

Autobús

El col·legi ofereix a tots els seus alumnes un servei de transport escolar. Per a garantir la seguretat i el confort dels nostres estudiants, el centre confia el servei de transport a l'empresa valenciana “Autocares Vicar”, amb una gran experiència en el sector.

Horari Ampliat

Conscients de la dificultat de compatibilitzar la vida familiar amb la vida laboral, al col·legi oferim la possibilitat que els nostres alumnes amplien el seu horari en el centre. El servei s’ofereix tant als matins com a les vesprades.

Uniformes

El col·legi disposa d’una botiga on es poden adquirir els uniformes de l’escola, així com la roba esportiva, que són obligatòries per a tots els alumnes i altres articles de marxandatge.

Els alumnes tenen la possibilitat de participar en una sèrie d’activitats extraescolars durant i després de la jornada escolar. Oferim diferents activitats relacionades amb esports, expressió musical, dansa o idiomes, entre d’altres. Facilitem solucions, tant en horari de migdia com en horari de vesprada, per fomentar el creixement dels nostres alumnes.

  • Ball modern

  • Anglès

  • Robòtica

  • Música

    Professorat

    Aliances

    Vols estudiar al nostre col·legi? Contacta amb nosaltres.