Primaria

Educació Primària

Metodologia

Innovamat

Es tracta d’un mètode innovador per aprendre les matemàtiques on els nostres menuts aprenen conceptes matemàtics a través de la manipulació, observació i experimentació dintre d'un ambient lúdic basat en les inte.ligències múltiples.

Cambridge

Preparem els nostres alumnes per a obtindre les certificacions d´A2 PET for Schools i B1 Preliminary for Schools de Cambridge.

Tertúlies

Les tertúlies dialògiques són actuaciones educatives d’èxit que consisteixen en el debat d’una obra literària clàssica. Aquestes promouen l’escolta activa, la reflexió, respecte a les opinions de la resta…

Grups interactius

Manera d'organitzar l'aula que incideix en la millora de la convivència, la solidaritat i els aprenentatges. És una metodologia al servei del model inclusiu.

Projectes

El treball per projectes és una metodologia que ajuda als infants a pensar per ells mateixa, promovent així, el pensament crític, fomentant l'aprenentatge cooperatiu i la motivació per descobrir allò que estan investigant. I el més important, afavoreix un aprenentatge significatiu potenciant l'autonomia personal del xiquet/a.

Fiction Express

És una plataforma de lectura digital innovadora que connecta autors i lectors fomentant el diàleg creatiu entre ells per anar creant les històries.

Vols estudiar al nostre col·legi? Contacta amb nosaltres.