Col·legi Sant Francesc Col·legi Diocesà MENJADOR

Col·legi Sant Francesc

Innovació i qualitat

Col·legi Diocesà

Amb idearí catolic, titularitat de la Diocesí de València

MENJADOR

Cuina pròpia, menús casolans

Noticies

Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Al Sant Francesc seguim despertant estímuls des de molt menuts amb activitats sensorials divertides!!
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
El passat divendres, vàrem celebrar el Festival de Fi de curs.
Una vesprada plena d'esdeveniments.

Començarem amb una missa d'acció de gràcies a l'Ermita, preparada pels alumnes de 4t de l'ESO, on celebrarem l'eucaristia; professors, familiars i membres del col·legi Sant Francesc.

Ja al pati del col·legi i a l'escenari ens esperaven un fum d'actuacions que els alumnes d'infantil fins a 6é de primària realitzaren uns fantàstics balls. Demostrant-nos que són uns grans artistes i ballarins.

També aprofitarem l'ocasió per a felicitar els alumnes de 6é que al nou curs, començaran l'ESO.

I finalitzarem el festival amb la graduació dels nostres alumnes de 4t de l'ESO, que molts d'ells i després de 14 anys al centre, acaben aquesta etapa per començar un nou camí i obrir-se a nous horitzons, amb la certesa que aquest centre sempre serà la seua casa. Amb llàgrimes als ulls, de tristesa per acabar ja ací però amb alegria i il·lusió per saber que estan preparats per al canvi.

Acabarem el festival amb un sopar preparat per l'AMPA del col·legi que fou tot un èxit! Per davant ens queda uns mesos de vacances per gaudir de l'estiu!

Ens veiem al setembre amb les piles carregades i amb moltes ganes de treballar amb vosaltres!
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
En el 2n cicle d'Educació Infantil a l' aula de 3 anys. Hem finalitzat el 3r trimestre i amb ell el projecte de Cadells. Hem après moltes coses sobre els animals domèstics i salvatges. Ens hem divertit decorant el passadís del centre, hem tingut l' oportunitat de conèixer l' ofici del veterinari, també hem fet diferents tallers ; un de rabosa i l'altre per a concloure un taller de samarretes per anar al Bioparc a veure in situ els animals que havien treballat en el projecte.
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
A l’ aula d’ 1 any hem disfrutat amb les festetes d’ aniversari, on la nostra mascota Tortu també ha sigut protagonista. Moltes gràcies a les famílies per la seua implicació!!! Sumar moments és fantàstic.
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Com ja anunciàvem fa unes setmanes, el passat mes de maig els alumnes de 6é de primària del nostre centre varen ser els guanyadors de les Coleolimpíades Diocesanes, organitzades per la Fundació Sant Vicent Màrtir dels col•legis Diocesans a l'estadi del Túria a València.

Han estat la primera promoció que hi ha obtingut el pòdium a aquest campionat. Amb la participació de 57 col•legis i més de 2000 escolars, van ser els alumnes del nostre centre els guanyadors d'aquesta edició.

I ahir, el centre els va homenatjar amb l'acte d'entrega de medalles. Agraint-los l'esforç que durant aquests últims mesos hi han mostrat per arribar als seus objectius. Amb aquest trofeu no només hi han obtingut la victòria, el més important és que han aprés que el companyerisme ha estat la clau de l'èxit perquè recolzant-se els uns als altres i amb un gran treball en equip foren capaços d'arribar al pòdium.
Enhorabona a totes i tots i enhorabona també al seu mestre d'educació física per les hores de dedicació i treball.

I com no agrair a la Fundació i a la comissió esportiva d'aquest per la seua organització que ha estat tot un èxit.
Enhorabona a tots els seus participats i fins a la pròxima edició!
 • 57
 • 0
 • 54
 • 1
 • 52
 • 1
 • 53
 • 1
 • 58
 • 1
 • 53
 • 0