Col·legi Sant Francesc Col·legi Diocesà MENJADOR

Col·legi Sant Francesc

Innovació i qualitat

Col·legi Diocesà

Amb idearí catolic, titularitat de la Diocesí de València

MENJADOR

Cuina pròpia, menús casolans

Noticies

Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Els alumnes de 4t d'ESO comencen a preparar el centre per a Nadal. Com sempre agraïm la seua ajuda.
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Aquesta setmana hem iniciat l'Advent, quatre setmanes que ens preparen per al naixement de Jesucrist. I al col·legi hem començat avui l'Oratori, un espai d'oració i reflexió on poder tenir un encontre amb Jesús. Han estat presents els alumnes de primària i secundària mostrant una actitud molt respectuosa en la que han pogut gaudir d'un temps de silenci i recolliment.
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Estimades famílies, vos mostrem una foto amb tot el material escolar que hi ha comprat l'AMPA per aquest curs.
Un lot de material per poder-lo utilitzaran per a les classes de plàstica de 1r i 2n de Primària i altres treballs que sorgisquen al llarg del curs escolar.
Gràcies a l'aportació de les famílies podem seguir millorant.
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
*DIMECRES D'ORACIÓ EN ADVENT*

Des del departament de pastoral del col·legi, dins d'aquest temps d'Advent com a preparació al Nadal, volem proposar als vostres fills una nova iniciativa per a ajudar-los a iniciar-se en l'oració personal: ‘Dimecres d'Oració’.

Tots els dimecres, de *9h a *13h, tindran l'oportunitat de tindre un moment d'oració en una aula del col·legi que hem habilitat com a oratori o capella. També s'ha preparat un material que servirà com a guia en l'oratori.

Convidem també als pares que vulgueu passar-vos i tindre un temps d'oració. Per a més informació pregunteu a Javi en consergeria.

Desitgem que aquesta iniciativa siga acollida amb gran afecte, així ho hem preparat.
Feliç temps d'advent per a tots.

DEPARTAMENT DE PASTORAL
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Molt important treballar l’ art musical des de ben xicotets i al Sant Francesc com bons “carabassots”així ho fem per celebrar Santa Cecília.
Inculcar el plaer per la música amb activitats dinàmiques i pràctiques és fonamental. Els menuts han gaudit moltíssim!!
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc és amb Dep Tics.
Aquesta setmana la nostra exalumna Judit Oliver Meseguer ha aconseguit un contracte a "Juan de la Cierva Incorporación", per a consolidar la seua carrera científica. Aquests prestigiosos contractes, 225 a tot el país en totes les rames científiques, s'atorguen a joves investigadors postdoctorals amb experiència internacional per consolidar les seues capacitats adquirides durant una primera etapa de formació postdoctoral.
Enhorabona pel teu reconeixement, per la teua tasca i la dedicació que mostres pel teu treball. És tot un orgull per al nostre centre.