Col·legi Sant Francesc Col·legi Diocesà MENJADOR

Col·legi Sant Francesc

Innovació i qualitat

Col·legi Diocesà

Amb idearí catolic, titularitat de la Diocesí de València

MENJADOR

Cuina pròpia, menús casolans

Noticies

Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Hui els alumnes de 4t d’ESO han visitat l’exposició de l’ajuntament al Centre Cultural “Atrapa el rumor”. Després, les responsables de PANGEA els han preparat una dinàmica on tots han participat!
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
El passat 24 d'octubre es van lliurar els premis del IV Concurs de Booktrailers Zona Llibre Zona Lliure. En aquest concurs participen joves de 12 a 18 anys que realitzen un vídeo curt animant a la lectura d'una obra literària destinada a públic jove. Les lectores del nostre centre: Sandra Meseguer, Sonia Llacer i Milena Kitajewska van guanyar el primer premi amb el videoclip que promociona la novel•la "Resurrecció" de l'escriptor valencià Silvestre Vilaplana. El mateix autor els va enviar un vídeo felicitant-les pel seu treball.

Entre els finalistes van estar també un altre equip d'alumnes del nostre centre: Bernat Barberà i Raül Alonso, que havien fet un videoclip promocionant "München" de Josep Lluís Roig.

Enhorabona a totes i tots!!!
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
La senyora Tardor cada setmana ens sorprén deixant- nos activitats preparades a la Sala de les sorpreses. Transmetre eixa màgia és fàcil amb uns menuts tan receptius i participatius.
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc és a Museo de Ciencias Naturales El Carmen.
Fotos de la publicació de Col·legi Sant Francesc
Museo de Ciencias Naturales El Carmen
Els alumnes de 5è i 6è de Primària hem anat d’excursió a les Coves de Sant Josep i hem visitat el Museu de Ciències Naturals El Carmen d'Onda. Ha estat un dia molt divertit. Hem gaudit d’un passeig en barca pel riu subterrani i contemplat les estalactites, la cova de les rates penades, la rosa d’aigua...Al museu, hem aprés moltes coses sobre els animals, hem vist animals dissecats, minerals, fòssils, etc.
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Els nostres alumnes d’ESO: Bernat, Raül, Milena,Sonia i Sandra, han participat en el IV Concurs de Booktrailer de la Xarxa de biblioteques. Les guanyadores han sigut les 3 alumnes de 4t d’ESO. Enhorabona a tots!
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Hui els alumnes de 3r i 4t d’ESO hem assistit a un taller sobre Anna Frank a la Biblioteca de Guadassuar. 📖 📚 😊