Col·legi Sant Francesc Col·legi Diocesà MENJADOR

Col·legi Sant Francesc

Innovació i qualitat

Col·legi Diocesà

Amb idearí catolic, titularitat de la Diocesí de València

MENJADOR

Cuina pròpia, menús casolans

Noticies

Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc és amb Dep Tics.
Al menjador del col·legi Sant Francesc ens ho passem d'allò més bé!! Juguem a jocs tradicionals i també fem bombolles gegants. Mireu que divertit!
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
El passat divendres 17 de maig va tindre lloc a l'estadi del Túria de València la IX edició de les Coleolimpíades Diocesanes, organitzades per la Fundació Sant Vicent Màrtir de col·legis Diocesans.

Amb la participació de 57 col·legis i més de 2000 escolars, van ser els alumnes del nostre centre els guanyadors d'aquesta edició.

Quedant la classificació de la següent manera:
1- Col·legi Sant Francesc de Guadassuar
2- Sagrada Família de Bunyol
3- Sant Josep de Montcada

Va estar un dia molt intens i de molta activitat, carregat d'emocions i molta alegria per acabar la cursa com a guanyadors d'aquesta edició.
I és que aquests últims mesos hi han realitat un dur treball per arribar als seus objectius. Amb aquest trofeu no només han obtigut la victòria, el més important és que han aprés a lluitar per arribar als seus objectius i s'han adonat que tot esforç realitzat amb constància i il·lusió té la seua recompensa.
Els nostres alumnes passaren un matí de companyerisme en el que recolzant-se els uns als altres i amb un gran treball en equip foren capaços d'arribar al pòdium. I això és la clau del seu aprenentatge!

Enhorabona a totes i tots i enhorabona també al seu mestre d'educació física per les hores de dedicació i treball.

I com no agrair a la Fundació i a la comissió esportiva d'aquest per la seua organització que ha estat tot un èxit.
Enhorabona a tots els seus participats i fins a la pròxima edició!
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc ha compartit una publicació.
2200 alumnos de @colegiosdiocesanos se reúnen un año más para celebrar las Coleolimpiadas. #dfsvm #educación #fundacioncolegiosdiocesanos #vosotrossoismisamigos #educacio #coleolimpiadas2019
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc és amb Dep Tics.
Els alumnes del 2n cicle d'Educació Infantil estem treballant amb molt d'entusiasme, l'últim projecte del curs. Un gran projecte de cicle per investigar sobre els diferents tipus d'animals i el seu hàbitat. Entre les diferents activitats que estem realitzant es troba el taller de samarretes, les quals lluirem en la nostra excursió al Bioparc. Mireu quines obres d'art!!!
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Hui els nostres alumnes de 4ESO han asistir a una Jornada d’Educació Vial. Hem començat amb una xerrada per a conscienciar-nos del perill que hi ha i, per a acabar, hem pujat a un vehicle que simulava una bolcada a una velocidad molt reduïda. Hem tingut un matí molt complet! ⛑ 🚗 👮‍♀️ 🚓🚦
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Hui, dissabte 11 de maig, el col·legi Sant Francesc hem assistit a la VII final d'Amco spelling bee a Madrid🐝. Els alumnes Pau Andreu, Paula Moya i Pablo Esteban ens han representat excel·lentment.

A més el col·legi ha sigut obsequiat amb un premi pel reconeixement dels 10 anys amb la metodologia Amco.

També donar gràcies a l'AMPA per continuar fent que tot açò siga possible.

Ha sigut una experiència i un cap de setmana que de segur els nostres alumnes mai oblidaran.
 • 57
 • 0
 • 54
 • 1
 • 52
 • 1
 • 53
 • 1
 • 58
 • 1
 • 53
 • 0