Col·legi Sant Francesc Col·legi Diocesà MENJADOR

Col·legi Sant Francesc

Innovació i qualitat

Col·legi Diocesà

Amb idearí catolic, titularitat de la Diocesí de València

MENJADOR

Cuina pròpia, menús casolans

Noticies

Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
En el 2n cicle d'Educació Infantil a l' aula de 3 anys. Hem finalitzat el 3r trimestre i amb ell el projecte de Cadells. Hem après moltes coses sobre els animals domèstics i salvatges. Ens hem divertit decorant el passadís del centre, hem tingut l' oportunitat de conèixer l' ofici del veterinari, també hem fet diferents tallers ; un de rabosa i l'altre per a concloure un taller de samarretes per anar al Bioparc a veure in situ els animals que havien treballat en el projecte.
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
A l’ aula d’ 1 any hem disfrutat amb les festetes d’ aniversari, on la nostra mascota Tortu també ha sigut protagonista. Moltes gràcies a les famílies per la seua implicació!!! Sumar moments és fantàstic.
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Com ja anunciàvem fa unes setmanes, el passat mes de maig els alumnes de 6é de primària del nostre centre varen ser els guanyadors de les Coleolimpíades Diocesanes, organitzades per la Fundació Sant Vicent Màrtir dels col•legis Diocesans a l'estadi del Túria a València.

Han estat la primera promoció que hi ha obtingut el pòdium a aquest campionat. Amb la participació de 57 col•legis i més de 2000 escolars, van ser els alumnes del nostre centre els guanyadors d'aquesta edició.

I ahir, el centre els va homenatjar amb l'acte d'entrega de medalles. Agraint-los l'esforç que durant aquests últims mesos hi han mostrat per arribar als seus objectius. Amb aquest trofeu no només hi han obtingut la victòria, el més important és que han aprés que el companyerisme ha estat la clau de l'èxit perquè recolzant-se els uns als altres i amb un gran treball en equip foren capaços d'arribar al pòdium.
Enhorabona a totes i tots i enhorabona també al seu mestre d'educació física per les hores de dedicació i treball.

I com no agrair a la Fundació i a la comissió esportiva d'aquest per la seua organització que ha estat tot un èxit.
Enhorabona a tots els seus participats i fins a la pròxima edició!
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc és amb Dep Tics.
Avui ha estat l'últim dia de menjador d'aquest curs i a aquest darrer taller volem remarcar entre els nostres alumnes la importància d'una bona higiene bucal.
Així que ja no hi ha excusa, a raspallar-nos bé les dents aquest estiu i a mostrar a tothom un somriure saludable!
Que passeu unes bones vacances i ens trobem al setembre!😊🌞
Col·legi Sant Francesc
Col·legi Sant Francesc
Pla de consum de fruites i hortalisses en els Centres Escolars de la Comunitat Valenciana

El Pla A Menjar sa, per a aquest curs 2018-201 ha tingut com a principal objectiu fomentar el consum de fruites i hortalisses, llet i productes lactis, entre l'alumnat d'edats primerenques, així com millorar els seus hàbits alimentaris cap al consum de productes més saludables i, al mateix temps, conscienciar als menors de la importància de consumir productes locals i produïts mitjançant fórmules mediambientalment sostenibles i respectuoses amb medi ambient. Ha estat Desenvolupat per l'Institut Valencià d'Investigació i Formació Agroambiental (IVIFA).

Com a material de suport al pla s'ha dissenyat un cartell promocional d'adhesió per als centres escolars que participen, jocs manuals i retallables per a l'alumnat, tasses de fibra de blat reutilitzables i biodegradables, imants i un quadern informatiu per al professorat.
 • 57
 • 0
 • 54
 • 1
 • 52
 • 1
 • 53
 • 1
 • 58
 • 1
 • 53
 • 0